Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Artemide

Nieuwste Artemide collectie


Artemide

2Artemide

De eerste Artemide lamp, de Alfa, gaf licht in 1960. Ontworpen door Ernesto Gismondo en Sergio Mazza gaf deze lamp het startsein voor een hele reeks ontwerpen met vooruitstrevende kwaliteit, functionaliteit en prachtige vormgeving. De uitgebreide collectie wordt gekenmerkt door duurzame verlichting met een elegante uitstraling. Artemide wordt beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde design verlichtingsmerk ter wereld. Om deze positie aan te houden steken ze veel tijd en geld in onderzoek naar nieuwe en betere vormen van verlichting, dit doen ze onder andere in hun eigen onderzoekscentrum in Milaan. Hun bijzondere lampen zijn niet alleen te bewonderen in hotels, restaurants en winkels over de hele wereld, en wie weet straks ook bij u thuis, maar ook enkele toonaangevende musea zoals het MoMa in New York en het Victoria en Albert Museum in Londen. Eén van de meest bekende lampen uit de Artemide collectie is de in 1987 uitgebrachte Tolomeo. Inmiddels is deze iconische lamp verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en is het een symbool geworden voor de tijdloze, klassieke, unieke Artemide stijl.