Dutch Originals Gispen Bijzettafels

De bijzettafels van Dutch Originals geven goed weer waar het Nederlandse merk voor staat: meubels die functioneel zijn, een eigen uniek ontwerp hebben en een bepaalde elegantie uitstralen. ... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur
Model

De bijzettafels van Dutch Originals geven goed weer waar het Nederlandse merk voor staat: meubels die functioneel zijn, een eigen uniek ontwerp hebben en een bepaalde elegantie uitstralen. 

 Veel van de bijzettafels van Dutch Originals zijn geïnspireerd door de stalen buisconstructies waar W.H. Gispen bekend mee is geworden en du ook nu nog zeer in trek zijn. Een van de bekendste bijzettafels is de 425: de tafel is voorzien van een elegant en modern uiterlijk en je ziet duidelijk de traditionele buizen in het ontwerp terug. Tevens is de tafel erg functioneel door de het dubbele tafelblad. Naast de wat meer traditionele ontwerpen heeft Dutch Originals ook enkele moderen bijzettafels in hun collectie zitten. Een goed voorbeeld hiervan is de 972, hoewel deze tafel een vrij bijzonder ontwerp heeft straalt hij ook nog steeds de bekende Dutch Originals waarden uit.