Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Dutch Originals Gispen Eettafels

Dutch Originals Gispen Eettafels

11 producten

Met een eettafel van Dutch Originals ben je verzekerd van een stoere, tijdloze tafel met een modern tintje. Natuurlijk zijn er de bekende tafels, geïnspireerd op de beroemde buisframe meubels van W.H. Gispen, voorzien va... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Met een eettafel van Dutch Originals ben je verzekerd van een stoere, tijdloze tafel met een modern tintje. Natuurlijk zijn er de bekende tafels, geïnspireerd op de beroemde buisframe meubels van W.H. Gispen, voorzien van een stevig tafelblad. 

Maar bij Dutch Originals kun je ook terecht voor houten tafels of wat meer indrukwekkende ontwerpen zoals de 7207 en 7208 tafels. Alle tafels zijn voorzien van de bekende Dutch Originals touch: functioneel, elegant en tijdloos. Doordat de tafels niet heel uitgesproken ontwerpen hebben zijn ze eenvoudig te combineren en passen ze binnen diverse woonstijlen.