Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Dutch Originals Gispen Collectie

Dutch Originals Gispen Collectie

63 producten

Hoewel het begin van Dutch Originals teruggaat naar 1791 begon het Nederlandse merk pas echt bekendheid te vergaren toen het de buisstoelen herintroduceerde. Deze stoelen waren wedorm ontzettend populair waardoor de bekendheid va... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Hoewel het begin van Dutch Originals teruggaat naar 1791 begon het Nederlandse merk pas echt bekendheid te vergaren toen het de buisstoelen herintroduceerde. Deze stoelen waren wedorm ontzettend populair waardoor de bekendheid van Dutch Originals steeg. 

Vandaag de dag vaart het merk nog steeds voort op de terugkeer van deze klassiekers en zijn veel van hun ontwerpen geïnspireerd op de stalen buisframes. Hierdoor zijn de designs van Dutch Originals tijdloos, klassiek maar altijd met een moderne twist. Daarnaast heeft het merk zitcomfort hoog in de vaandel staan waardoor de fauteuils, eetkamerstoelen en banken zo gemaakt zijn dat je er uren heerlijk op kunt zitten. Met een item van Dutch Originals haal je een echte designklassieker in huis waar je jarenlang plezier van zult beleven.