Dutch Originals Gispen Collectie

Hoewel het begin van Dutch Originals teruggaat naar 1791 begon het Nederlandse merk pas echt bekendheid te vergaren toen het de buisstoelen herintroduceerde. Deze stoelen waren wedorm ontzettend populair waardoor de bekendheid va... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur
Model

Hoewel het begin van Dutch Originals teruggaat naar 1791 begon het Nederlandse merk pas echt bekendheid te vergaren toen het de buisstoelen herintroduceerde. Deze stoelen waren wedorm ontzettend populair waardoor de bekendheid van Dutch Originals steeg. 

Vandaag de dag vaart het merk nog steeds voort op de terugkeer van deze klassiekers en zijn veel van hun ontwerpen geïnspireerd op de stalen buisframes. Hierdoor zijn de designs van Dutch Originals tijdloos, klassiek maar altijd met een moderne twist. Daarnaast heeft het merk zitcomfort hoog in de vaandel staan waardoor de fauteuils, eetkamerstoelen en banken zo gemaakt zijn dat je er uren heerlijk op kunt zitten. Met een item van Dutch Originals haal je een echte designklassieker in huis waar je jarenlang plezier van zult beleven.