LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Flos Tafellampen

Bij Flos is een zeer groot deel van de collectie geweid aan tafellampen. En dat is zeker terecht: de tafellampen van Flos zijn echte eye-catchers en geven een tafel een bijzondere touch.... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur
Model

Bij Flos is een zeer groot deel van de collectie geweid aan tafellampen. En dat is zeker terecht: de tafellampen van Flos zijn echte eye-catchers en geven een tafel een bijzondere touch.

 Naast vele indrukwekkende ontwerpen waaronder de Serena, Chapo en Snoopy heeft Flos ook lampen in de collectie zitten waarbij het makkelijker is om er niet de hele dag naar te kijken. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Ktribe, Ray T en Kelvin. De tafellampen van Flos zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of afmetingen waardoor er voor elke tafel een geschikte Flos tafellamp te vinden is.