Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Hay

Nieuwste Hay collectie

Het Deense HAY is qua leeftijd nog een groentje binnen meubelland. Het merk is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay die als doel hadden om hedendaagse meubels te creëeren met oog voor het moderne leven en geavanceerde productie. 

Ondanks hun korte bestaansgeschiedenis is HAY ondertussen uitgegroeid tot een bekend en populair designmerk.  De ontwerpers van HAY laten zich inspireren door de Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60 en willen deze met hun internationale uitstraling beschikbaar maken voor een zo groot mogelijk publiek. Belangrijk voor HAY is dat de meubels naast mooi, ook duurzaam zijn en van toegevoegde waarde voor de gebruiker. De visie van HAY is om, in samenwerking zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers, items te creëren die eenvoudig, functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn. Een HAY design is te herkennen aan het bijzondere doch tijdloze ontwerp, de hoge kwaliteit en de betaalbare prijs.