Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Muuto

Nieuwste Muuto collectie


Muuto

2Muuto

MUUTO is een Scandinavisch designlabel dat is in 2006 is opgericht door Peter Bonnén en Kristian Bryge. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de Scandinavische design traditie waarbij esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke afspiegeling belangrijke kenmerken zijn

MUUTO is een Scandinavisch designlabel dat is in 2006 is opgericht door Peter Bonnén en Kristian Bryge. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de Scandinavische design traditie waarbij esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke afspiegeling belangrijke kenmerken zijn. MUUTO boduurt voort op deze traditie met vooruitstrevende materialen, technieken en gewaagde creatieve ideeën. Bonnén en Bryge kiezen jonge, voornamelijk Scandinavische, designers uit en combineren hun talent met het creatieve MUUTO ontwerpteam. Dit zorgt voor een brede collectie van designmeubileur, verlichting en accesoires voorzien van een eigenzinnige en vooruitstrevende MUUTO touch. De naam MUUTO is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’ dat ‘nieuw perspectief’ betekent en dat is ook precies waar het bedrijf naar streeft. Het doel van MUUTO is om de bekende Scandinavische stijl voort te zetten in het design van hun originele en vernieuwende ontwerpen. Bent u opzoek naar een frisse Scandinavische look voor in uw interieur?  MUUTO heeft het allemaal!