Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Muuto Eetkamerstoelen


Als er iets is waar het  Deense Muuto in uitblinkt dan is het wel het ontwerpen van de perfecte eetkamerstoel. Naast het perfecte Scandinavische design beschikken de Muuto stoelen ook nog eens over een hoog zitcomfort waardoor natafelen een nog groter feestje wordt. Een Muuto stoel is te herkennen aan het strakke, eenvoudige design dat toch altijd zeer uniek en herkenbaar is. De mogelijkheden van Muuto eetkamerstoelen zijn eindeloos: de stoelen zijn verkrijgbaar in een groot scala aan verschillende kleuren en vaak ook nog met verschillende soorten onderstellen. Voor een speels effect combineer je verschillende Muuto stoelen met elkaar, zoals nu veel te zien is in woonbladen en op interieur blogs, of je kiest voor één type stoel in verschillende kleurtjes of in één kleur. Doordat de stoelen voorzien zijn van de bekende, simpele Muuto touch zijn ze eenvoudig te combineren binnen verschillende woonstijlen.