Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Muuto Hanglampen

De hanglampen van Muuto weerspiegelen goed de Scandinavische invloeden van het merk. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige, strakke ontwerpen waarbij zachte, neutrale kleuren de boventoon voeren, aangevuld met enkele fe... Lees meer


De hanglampen van Muuto weerspiegelen goed de Scandinavische invloeden van het merk. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige, strakke ontwerpen waarbij zachte, neutrale kleuren de boventoon voeren, aangevuld met enkele felle kleurtjes. 

Hoewel de lampen zijn voorzien van een vrij eenvoudig design trekken ze in al hun eenvoudigheid toch de aandacht in een kamer. Dit komt onder andere door de stijlvolle en rustige uitstraling en de fijne kleuren. De E27 is een van de bekendste ontwerpen van de hand van de Muuto designers en doordat de lamp verkrijgbaar is in een groot scala aan verschillende kleuren is hij binnen veel verschillende woonstijlen terug te vinden. Bijkomend voordeel van het bescheiden design van de lampen is dat ze ook eenvoudig gecombineerd kunnen worden, met elkaar of met andere lampen.