Muuto Hanglampen

De hanglampen van Muuto weerspiegelen goed de Scandinavische invloeden van het merk. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige, strakke ontwerpen waarbij zachte, neutrale kleuren de boventoon voeren, aangevuld met enkele fe... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur
Model

De hanglampen van Muuto weerspiegelen goed de Scandinavische invloeden van het merk. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige, strakke ontwerpen waarbij zachte, neutrale kleuren de boventoon voeren, aangevuld met enkele felle kleurtjes. 

Hoewel de lampen zijn voorzien van een vrij eenvoudig design trekken ze in al hun eenvoudigheid toch de aandacht in een kamer. Dit komt onder andere door de stijlvolle en rustige uitstraling en de fijne kleuren. De E27 is een van de bekendste ontwerpen van de hand van de Muuto designers en doordat de lamp verkrijgbaar is in een groot scala aan verschillende kleuren is hij binnen veel verschillende woonstijlen terug te vinden. Bijkomend voordeel van het bescheiden design van de lampen is dat ze ook eenvoudig gecombineerd kunnen worden, met elkaar of met andere lampen.