Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Muuto Kasten

Muuto Kasten

54 producten

De kasten uit de Muuto collectie zijn te herkennen aan hun stoere, eenvoudige look met altijd een bijzondere touch. ... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

De kasten uit de Muuto collectie zijn te herkennen aan hun stoere, eenvoudige look met altijd een bijzondere touch. 

Doordat de kasten gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals hout hebben ze een rustige uitstraling en is het makkelijk om ze te combineren binnen verschillende woonstijlen. Ook het gebruik van neutrale kleuren zoals en zwart en hout-kleur draagt hier aan bij. Om zoveel mogelijk mensen tegemoet te komen produceert Muuto hun kasten vaak in verschillende kleuren en formaten. Naast dat de kasten een stijlvol design hebben, zijn ze ook nog eens functioneel door de grote hoeveelheid opbergruimte. De belangrijkste kast uit de Muuto collectie is natuurlijk de Stacked: met diverse onderdelen bouw je zelf je ultieme kast!