Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Muuto Tafellampen

Muuto Tafellampen

12 producten

Bij Muuto kun je terecht voor bijzondere doch eenvoudige tafellampen. De lampen zijn voorzien van de bekende Scandinavische design invloeden waardoor ze een ontwerp hebben met simpele lijnen maar toch altijd de show stelen op... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Bij Muuto kun je terecht voor bijzondere doch eenvoudige tafellampen. De lampen zijn voorzien van de bekende Scandinavische design invloeden waardoor ze een ontwerp hebben met simpele lijnen maar toch altijd de show stelen op tafel. 

Zo bestaat de Control tafellamp eigenlijk alleen uit een aluminium plaatje met een lichtbol en een knop er op maar toch blijft het ontwerp intrigreren. Veel van de Muuto lampen zijn voorzien van een ingebouwde dimmer waardoor het mogelijk is om de verlichting naar behoefte aan te passen. De Wood tafellamp is een ander pronkstuk uit de collectie: deze stoere lamp is gemaakt van hout en vorm daardoor een echte eye-catcher in elk in