Copyright

© Copyright 2017 Lilianshouse.nl.

Alle rechten voorbehouden

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van LiL.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Lilianshouse.nl, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Lilianshouse.nl is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.
Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q&A’s. Lilianshouse.nl is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Lilianshouse.nl weer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lilianshouses

Katernstraat 8 - Bedrijventerrein De Uitgeverij
1321 NE Almere
T 036 549 8248
I www.Lilianshouse.nl
E Info@Lilianshouse.nl
KvK-nummer: 52329887
BTW-nummer Nederland: NL850397650B01
BTW-nummer België: BE.0533.818.714
BTW-nummer Duitsland: DE288450353