Over ons

Lilianshouse 

Lilianshouse.nl is de webshop van de woonwinkel Lilianshouse uit Almere. In de shop vindt u een selectie uit ons complete assortiment. Het bestelproces is simpel en u krijgt direct te zien welke uitvoeringen van een product u on-line kunt bestellen. Wilt u gestoffeerde meubelen (banken, fauteuils, stoelen) of kasten op maat, dan raden wij u aan om een bezoek aan onze showroom te brengen om de stof en/of kleur uit te komen kiezen. In het geval van lampen ziet u of er eventuele lichtbronnen benodigd zijn zodat u in een keer klaar bent. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en wij leveren alleen originele merkproducten met de officiële merkgarantie. Staat het product dat u zoekt er nog niet bij of komt u er niet uit? Bezoek onze showroom in Almere voor gericht advies. Woensdag t/m vrijdag van 10 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00; Dinsdag en s' avonds op afspraak.

Voorheen Dooijes Binnenhuis

Tot 1 oktober 2017 waren wij actief onder de naam Dooijes Binnenhuis. Zie ook persbericht.

Lilianshouse

Katernstraat 8
Bedrijventerrein De Uitgeverij
1321 NE Almere
info@Lilianshouse.nl
036 549 8248

De merken

De merken die wij vertegenwoordigen zijn met zorg geselecteerd en vullen elkaar aan tot een compleet aanbod. Wij verkopen complete assortimenten van merken op elk gebied in huis; meubilair, verlichting, designproducten, karpetten en accessoires. Geen overdosis aan producten maar gericht aanbod en advies!

Showroom

Wilt u de producten in het echt zien en ervaren, bezoek dan onze showroom, gemakkelijk bereikbaar in Almere. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 10 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 ; dinsdag en s' avonds op afspraak.

Interieurontwerp, lichtadvies & kleuradvies

Als u uw interieur wilt vernieuwen, veranderen en/of verbouwen, dan komt er eerder teveel informatie op u af in plaats dan te weinig. Lilianshouse selecteert voor u de mogelijkheden, wel gericht op uw situatie, uw huis of kantoor, gebaseerd op uw wensen en uw smaak. De adviseurs van Lilianshouse komen samen met u, in een advies- en ontwerpproces tot spraakmakende oplossingen. Eventueel in een samenwerking met uw architect en onze interieurarchitect.

STAPPENPLAN

Lilianshouse werkt met een duidelijk stappenplan: het ontwerpproces begint met een observatie van de bestaande situatie of van de bouwtekening en het bespreken van uw wensen, ideeën en uw smaak. Wij maken als eerste een schetsvoorstel, als praatplan. Na overleg met u, de klant, maken wij een definitief voorstel met advies over indeling, vorm, meubilering, materialisatie, licht, electra en kleurtoepassing alsmede bouwbegeleiding. Door onze professionele en persoonlijke begeleiding zal de opdrachtgever beter in staat zijn de juiste keuzes te maken.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Business 2 business

Ook bedrijven en projectinrichters kunnen bij ons terecht voor advies op het gebied van inrichting, verlichting en inkoop van meubilair en verlichting. Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Disclaimer

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze Internet-site de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Lilianshouse.nl/webshop accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie dan wel voor actie die u wel of niet neemt op basis van deze informatie. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons, of ons een e-mail bericht zenden. Lilianshouse.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze Internet-site.