Retourneren

Toch niet tevreden met uw aankoop? Jammer, maar geen probleem! Meld uw artikel aan via uw account en stuur het gratis retour. 

Voorwaarden Retourneren

*Reden opgeven is niet verplicht :-)
​*Binnen Nederland en België GRATIS retourneren.
*90 dagen bedenktermijn op al onze producten (na aanmelding heeft u nog 14 dagen de tijd om het te retourneren)
*Het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen terug na herroeping
*Defecten graag zo snel mogelijk melden
* Maatwerk producten zijn uitgesloten van retourneren waar onder alle perletta producten

Retourproces voor gratis retourneren                   

Als u ingelogd bent kunt u de retouraanvraag starten van het product dat u wenst te retourneren of ruilen. Als u alle stappen bent doorlopen krijgt u een retourlabel toegestuurd via de mail. Met het retourlabel bent u in staat om de zending te versturen. U hoeft het retourlabel alleen nog maar op de doos te plakken en af te geven bij een PostNL locatie bij u in de buurt of een PostNL locatie waar u langs komt onderweg naar uw werk. U doet er goed aan om het verzendbewijs mee te nemen, hier staat ook de track en trace code op waarmee u de retour zending zelf kunt volgen.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 

Binnen de zichttermijn van 90 dagen is retourneren gratis. Echter dient u er zelf voor te zorgen dat als wij de producten weer retour ontvangen, deze als nieuw verkocht kunnen worden. Het is daarom belangrijk dat u de zending retour gaat in de originele verpakking. Om schade tijdens het retour transport te voorkomen is het noodzakelijk dat u de retour zending goed en zorgvuldig verpakt aflevert.  Als ze beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan nodig zijn om de werking van het product vast te stellen behouden wij ons het recht om in dit soort gevallen kosten in rekening te brengen. aarnaast kunt u de volgende producten niet retourneren: ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.