Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Anta

Anta

Het Duitse verlichtingsmerk Anta maakt al meer dan 40 jaar lampen van hoogstaande kwaliteit. De drijvende kracht achter het merk is Gertrud Kracht, haar gevoel voor kwaliteit en haar vriendschappelijke band met vele ontwerpers dragen bij aan het succes van het bedrijf. Anta lampen zijn nooit alleen functioneel, de lampen stralen een bepaald gevoel uit en zorgen voor rust en comfort. Ze kunnen een kamer vergoten of juist zorgen voor een wat meer intieme sfeer. Anta lampen staan bekend om hun minimalistische, stijlvolle design, fijne licht, de beste materialen en uitstekend vakmanschap. Een Anta lamp is niet alleen een gebruiksvoorwerp, ook als het licht niet aan is geeft de Anta lamp uw kamer een speciale touch. Volgens de filosofie van Anta moeten lampen op verschillende manieren ontworpen worden, hierdoor hebben de ontwerpers de vrijheid om te spelen met verschillende vormen, materialen en kleuren en is er voor iedereen een geschikte Anta lamp te vinden. Anta lampen onderscheiden zich door goede verlichting, vorm en kwaliteit.