LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Artifort Fauteuils

Een fauteuil van van designlabel Artifort is zowel een lust voor het oog om naar te kijken als een lust om in te zitten (of slapen..).  De ontwerpen zijn niet alleen pronkstukken maar zitten ook nog eens heerlijk: een echte win-win situatie dus! De fauteuils van Artifort zijn bijna allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren waardoor je zelf de perfecte fauteuil kunt samenstellen. Hoewel een ontwerp van Artifort altijd uniek is, is het ook tijdloos waardoor u voor lange tijd van de fauteuil kunt genieten en deze binnen verschillende woonstijlen past. Een fauteuil van Artifort geeft een kamer een bijzondere touch zonder alle aandacht te trekken en is daarmee de perfecte fauteuil. 

Filters
Prijs
Kleur
Model