Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Biegert & Funk

Biegert & Funk

Het Duitse Biegert & Funk, opgericht door Marco Biegert en Andreas Funk is een fabrikant van unieke en hoogwaardige design items. De designstudio creëert producten, kunst objecten en merk ervaringen. Hun ontwerpen worden niet alleen door klanten gewaardeerd: sinds 2010 hebben Biegert & Funk meer dan twintig internationale design awards ontvangen.  Eén van hun internationale bestsellers in de in 2010 gelanceerde Qlocktwo. Bij de bijzondere klok wordt de tijd niet weergegeven in cijfers maar in woorden op een display. De unieke klok kan in het Nederlands, Engels of Duits de tijd aangeven. De Qlocktwo verandert de tijd elke vijf minuten en de tussenliggende minuten worden aangegeven met kleine lichtpuntjes op de hoeken van de klok. Dit technische hoogstandje van Biergert & Funk zoekt zelf verbinding met de atoomklok in Frankfurt waardoor u altijd de juiste tijd te zien krijgt. Inmiddels is de Qlocktwo familie uitgebreid met een tafelklok en een horloge in diverse kleuren. Er zijn zelfs fronstcreens verkrijgbaar waardoor u het uiterlijk van de klok kunt aanpassen naar uw eigen kleurwensen. Met een ontwerp van Biegert & Funk bent u verzekerd van een bijzonder, uniek item dat blijft intrigeren.