LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Pastoe Gehele collectie

 Het Nederlandse Pastoe kenmerkt zich door producten die te herkennen zijn aan hun eenvoud, hoogwaardige kwaliteit, innovatie en functionaliteit. Vooral de kasten van Pastoe doen het goed op de meubelmarkt. Dit komt door hun moderne ontwerp, geometrische basisvormen en originele details. Een van de unique sellingpoints van Pastoe is dat de kasten door de consument helemaal naar eigen wens aan te passen zijn. Er wordt gestart met een basisvorm en van daar uit kan de klant zijn eigen invulling geven aan de kast. Naast de kasten ontwerp Pastoe ook fijne stoeltjes, krukken en barkrukken die ondanks hun eenvoudige ontwerp echte eye-catchers zijn. 

Filters
Categorie
Prijs
Kleur
Model