Montis - Eettafel - Cuzco

Merk:
Montis
Model:
Cuzco

0,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Montis - Eettafel - Cuzco

Eettafel Cuzco Abstracte vormen

De CUZCO tafel lijkt voort te komen uit de antropologische schetsboeken van een verkenner van Incaruïnes. Het object bestaat uit abstracte vormen die doen denken aan een verre wereld – een toekomst of een ver verleden waar je een balans vindt, zo primitief, dat hij te vinden is in eenieders bewustzijn: in CUZCO’s geometrische constructies weerklinkt de echo van een universele verhouding. De oppervlakken creëren licht- en schaduweffecten. Ze zijn als penseelstreken, variërend in dikte, en volgen de richting van de creatieve handeling.
 

Over de Desinger(s) Cazzaniga Mandelli Pagliarulo
Michele Cazzaniga, Simone Mandelli en Antonio Pagliarulo, afgestudeerd in industrieel ontwerp aan de Politecnico in Milaan, zijn een designteam gevestigd in Lentate sul Seveso, Milaan, Italië. Ze ontwikkelden hun eigen ontwerpmethode, gebaseerd op een dialoog die kan worden toegepast in verschillende creatieve vakgebieden: hun vaardigheden samenbrengend in synergie van het ontwerpen van meubels, vormgeving, huisstijlen en industriële producten.

Kenmerken Montis - Eettafel - Cuzco

:
42 - 56 Dag(en)
:
4924
:
Montis
:
Eettafels
:
Cuzco
:
Cazzaniga Mandelli Pagliarulo
:
Montis-productblad-Cuzco
:
Nee, deze is niet aanwezig (bel 036-549 8248, e-mail of bestel)

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Montis - Eettafel - Cuzco? Contact opnemen