Montis - Fauteuil - Back me up Lounge

Merk:
Montis
Model:
Back me up Lounge

0,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Montis - Fauteuil - Back me up Lounge

Volumineuze clubfauteuil Met de Back Me Up Lounge geeft Arian Brekveld een eigentijdse draai aan de volumineuze clubfauteuil. Het fluisterende ontwerp geeft je de ruimte. Zowel fysiek als in je hoofd. Waar je ze ook neerzet, ze vragen om ontspanning. De zitting en de iets opgetrokken rug bieden verrassend veel comfort, terwijl de elegante armleuningen je graag ondersteunen — ook als je op je laptop of tablet aan het werk bent.

Over de designer:  Arian Brekveld
Arian Brekveld (Apeldoorn 1968) studeerde af aan de Design Academy Eindhoven in 1995. Na enkele jaren bij Ontwerpwerk in Den Haag te hebben gewerkt, ontwerpt Brekveld sinds 1998 zelfstandig vanuit zijn studio in Rotterdam. Zonder dat Brekveld zijn ontwerpen overdadig vorm geeft, kenmerkt zijn werk zich door de heldere, klare lijnen. Het resultaat is een bijna sobere vormgeving met een tijdloze waarde, die mede wordt gedefinieerd door een grondig vormonderzoek en een smaakvol en intelligent kleur- en materiaalgebruik. Dit tekent Brekvelds specialiteit; een combinatie van idee en een innovatieve, vakkundige uitvoering die leidt tot de zeer aantrekkelijke, ogenschijnlijk eenvoudige en altijd heel functionele producten, die dikwijls pas bij nadere beschouwing een tweede laag; een toegevoegde waarde, blijken te bevatten. Zijn werk behoort o.a. tot de collecties van het New York Moma, San Fransisco Moma, Boijmans van Beuningen Rotterdam, en het Stedelijk Museum te Amsterdam.

Kenmerken Montis - Fauteuil - Back me up Lounge

:
42 - 56 Dag(en)
:
4925
:
Montis
:
Fauteuils
:
Back me up Lounge
:
Arian Brekveld
:
Productblad-Back-Me-Up-Lounge-Montis
:
Nee, deze is niet aanwezig (bel 036-549 8248, e-mail of bestel)

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Montis - Fauteuil - Back me up Lounge? Contact opnemen