Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl


Dear sir, madam, customer, relation,

Lil.nl has been declared bankrupt on 24 April 2018 with the appointment of Mr. R.J. Frans to liquidator/curator, Duijn Bloem Voss Advocaten, Zaandam.
For more information you can contact mr. Frans at: frans@dbv-advocaten.nl

LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Pastoe Wandkast Vision & Boxes

Levertijd: 15 - 30 Dag(en)
15 - 30 Dag(en)

€ 3.195,-

Thusiwinkel Waarborg
shopping_cartIn winkelmandjeGratis thuisbezorgd

Onze voordelen

Plus- en minpunten

Plus- en minpunten

  • Deze selectie van Vision & Boxes van Pastie behoort tot de Joost selectie en is uit voorraad ( van Pastoe) leverbaar
  • Op de sfeer afbeeldingen is te zien dat ook met deze compartimenten nog verschillende opstellingen gecreëerd kunnen worden
  • Ontworpen door Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac.
  • Vision & Boxes is uw eigen compositie: ontwerp uw eigen kast en laat deze meegroeien en zich aanpassen aan de veranderingen in uw leven.


Productbeschrijving

Productbeschrijving

Vision & Boxes Pastoe

De afgebeelde Wandkast behoort tot de Joost Selectie van Pastoe. Dit houdt in dat deze selectie van kleur kasten en afmetingen al voor u is geselecteerd en uit voorraad kan worden geleverd. Op de sfeer afbeeldingen is te zien dat ook met deze compartimenten nog gecombineerd kan worden. 

Deze stijlvolle en speelse wandkast van Pastoe is ontworpen door Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac. De kast is volledig naar eigen wens samen te stellen. Het Vision systeem biedt een oneindige reeks mogelijkheden.

Vision & Boxes is uw eigen compositie: ontwerp uw eigen kast en laat deze meegroeien en zich aanpassen aan de veranderingen in uw leven. Het Vision systeem heeft een oneindige reeks variaties en kent meer dan honderd componenten om uit te kiezen. Vision is ontworpen vanuit de filosofie om een kast als compositie deel van de architectuur te laten zijn. Het uitgangspunt van Vision is één greeploze kubus in volledig verstek in verschillende diepte-, hoogte- en breedtematen. Fronten sluiten door middel van een druksysteem.

Met slechts één vorm kan eindeloos worden gevarieerd in volume, kleur en lijnenspel. De mogelijkheden in compositie zijn onbeperkt; van een serie sideboards tot een architectonisch landschap van volumes, van object aan de wand tot onderdeel van de wand. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en vakkundig uitgevoerd in de Pastoe fabriek. 

Voorraad en bestellen

Voorraad en bestellen

Voorraad

Nee, deze is niet aanwezig (bel 036-549 8248, e-mail of bestel)

Levertijd:

15 - 30 Dag(en)

Bestellen

€ 3.195,-
Klik en bestel

Specificaties

Specificaties

Levertijd15 - 30 Dag(en)
In winkel AlmereNee, deze is niet aanwezig (bel 036-549 8248, e-mail of bestel)
Productnummer 2519
Sku Wandkast-Vision-Boxes
Merk Pastoe
Categorie Wandkasten
Afmeting 36 x 72 x 207 cm
Materiaal Eikenhout en notenhout
Kleur Multi
Style Vision & Boxes
Model Vision & Boxes
Designer Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac

Varianten

VariantenReviews over Pastoe Wandkast Vision & Boxes

Alle reviews

Schrijf als eerste een review


Schrijf een review

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review over Pastoe Wandkast Vision & Boxes

Sterren
Naam
E-Mail
Bericht
Foto (niet verplicht) (jpg,png).
Geen bestanden geselecteerd