Lilians house

Buitengesloten! Wat nu?

Geplaatst op

Het zal je maar overkomen. Wil je nog even snel wat boodschappen doen in de supermarkt, trek je de deur achter je dicht en liggen je huissleutels nog op tafel. Je kunt jezelf wel voor je kop slaan. “O, wat stom”, hoor je jezelf denken. Je bent buitengesloten. Wat nu?

 

24/7 slotenmaker Amsterdam

 

Bij een 24/7 slotenmaker Amsterdam maken ze het regelmatig mee dat mensen voor een gesloten deur staan zonder sleutels. Het bedrijf heeft er zijn specialiteit van gemaakt mensen te hulp te schieten die exact in deze situatie verzeild zijn geraakt. Medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat om deuren te openen die anders gesloten blijven.

 

Ik ben mijn sleutels kwijt

 

Marlies kan het zich nog goed herinneren hoe zij voor een gesloten deur stond. “Ik was wezen stappen met een vriendin en kwam ’s nachts om een uur of 2 thuis. Ik was best moe en verlangde naar mijn bed. Toen ik mijn huissleutels wilde pakken, kwam ik er tot mijn schrik achter dat ze niet in mijn tas zaten. Na nog een keer grondig zoeken, moest ik helaas constateren dat ik mijn sleutels kwijt was. Daar stond ik dan. Geen idee hoe ik nu naar binnen moest komen.”

 

Geen reservesleutel

 

“Ik probeerde eerst mijn vriendin te bellen, in de hoop dat zij misschien mijn sleutels had. Zij nam echter niet op en lag waarschijnlijk al lekker onder de wol. Mijn ouders hebben een reservesleutel, maar die wonen niet in de stad, dus dat was ook geen optie zo midden in de nacht.”

 

Binnen 20 minuten stonden ze voor de deur

 

“Ik had weleens gehoord dat er slotenmakers zijn die de deur voor je kunnen openen. Na even googelen op mijn telefoon belde ik naar een 24/7 slotenmaker in Amsterdam. Nog geen 20 minuten later stonden ze al voor de deur. Mijn deur openen, bleek voor hen een koud kunstje.”

 

Blij om weer binnen te zijn

 

“Tjonge, wat was ik blij om weer binnen te zijn. Ik nam plaats op de bank met een glas water en keek rond in mijn woning. Meer dan ooit koesterde ik het interieur in de huiskamer. Als je buiten voor een gesloten deur staat, realiseer je je pas goed hoeveel je gehecht bent aan je eigen huisje.”

 

Schadevrij sloten openen

 

Een 24/7 slotenmaker Amsterdam kan in de meeste gevallen je deur openen zonder daarbij schade aan te richten. Als je je sleutels hebt verloren en geen idee hebt wie ze mogelijk in bezit heeft, is het verstandig om op korte termijn jouw slot te laten vervangen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een inspirerende site vol met blogs die op hun beurt weer bolstaan van de tips en tricks. Meer weten over interieurdesign? Lees dan de verschillende teksten die we met grote regelmaat publiceren.

Contactgegevens

Via info @ lilianshouse.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden