Lilians house

Duurzame meubels en keukens: een reis van boom tot eindproduct

Geplaatst op

Stel je voor dat je deel kunt uitmaken van een bijzondere reis, waarin je door het weelderige Amsterdamse bos wandelt en ontdekt dat daar ook de oorsprong ligt van je meubels en keuken. Een meeslepend idee, nietwaar? Dit is precies wat ons onderscheidt. Wij zijn geen gewoon meubelbedrijf; wij zijn een Nederlands bedrijf dat een uitzonderlijk pad bewandelt, van boom tot meubel, en we willen je graag meenemen op deze buitengewone reis.

Onze passie voor duurzaamheid

Bij ons staat duurzaamheid centraal. We hebben een diepgewortelde passie voor het creëren van meubels en keukens die niet alleen prachtig zijn, maar ook het milieu respecteren. Onze producten zijn vervaardigd uit 100% inlands hout, afkomstig van Nederlandse bossen. Dit betekent dat je kunt genieten van hoogwaardige meubels zonder schade aan verre ecosystemen. We koesteren de natuurlijke schoonheid van ons eigen land en zetten ons in voor het behoud ervan.

Een unieke aanpak: van boom tot meubel

Wat ons werkelijk onderscheidt, is ons unieke proces. Wij zijn het enige Nederlandse bedrijf dat het gehele traject van boom tot meubel in eigen hand heeft. Dat betekent dat we de volledige controle hebben over elke stap, van de selectie van de bomen tot het uiteindelijke meubelstuk in jouw huis. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit en maatwerk te leveren.

De eerste stap: de juiste bomen vinden

Onze reis begint in de Nederlandse bossen, waar we zorgvuldig de beste stammen selecteren voor onze meubels en keukens. Onze deskundige teams hebben een scherp oog voor kwaliteit en schoonheid. Ze weten precies waar ze moeten zoeken om de meest prachtige stukken hout te vinden. Dit is slechts het begin van een opwindende reis.

Van bos tot werkplaats

Na het selecteren van de stammen worden ze met zorg naar onze eigen werkplaats vervoerd. Hier begint de transformatie. Onze vakmensen zijn gepassioneerd en toegewijd aan hun ambacht. Ze werken met precisie en liefde voor het materiaal om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk een uniek kunstwerk wordt. Het hout wordt zorgvuldig bewerkt en gevormd tot de gewenste vorm, altijd met respect voor de natuurlijke kenmerken van het hout.

 

Maatwerk dat aansluit op jouw wensen

Onze meubels en keukens zijn niet slechts standaardproducten. Ze worden op maat gemaakt om volledig aan jouw wensen te voldoen. We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het om meubels en keukens gaat. Onze ontwerpers en vakmensen werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke product volledig aansluit op jouw stijl, smaak en functionele eisen.

Transparantie en trots

Een van de dingen waar we het meest trots op zijn, is onze transparantie. We kunnen je niet alleen vertellen uit welk bos het hout van jouw meubel of keuken afkomstig is, maar we zijn er ook trots op dat we dat doen. Het Amsterdamse bos, met zijn prachtige bomen en natuurlijke pracht, is slechts een voorbeeld van de schatten die ons land te bieden heeft. We willen dat je weet waar je meubels vandaan komen, en we nodigen je uit om de reis van boom tot eindproduct te ontdekken.

Bekijk het proces: van boom tot eindproduct

Wil je meer weten over onze bijzondere reis? Bekijk dan onze video waarin we je meenemen door het hele proces, van het moment waarop we de juiste bomen selecteren tot het eindproduct dat in jouw huis komt te staan. Deze video biedt een fascinerende kijk achter de schermen en laat zien hoe toewijding, vakmanschap en een diepe liefde voor de natuur samenkomen in elk meubelstuk dat we creëren.

Een toekomst met duurzame meubels en keukens

Onze reis van boom tot eindproduct belichaamt onze visie op een duurzame toekomst. We geloven in de kracht van inlands hout en de schoonheid van maatwerk. Samen kunnen we een wereld creëren waarin meubels en keukens niet alleen functioneel zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Dus, stap binnen in onze wereld en ontdek de prachtige reis van duurzame meubels en keukens. Welkom aan boord!

Kijk eens bij https://houtwerk.com/ voor de nodige meubels. Helemaal top! 

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een inspirerende site vol met blogs die op hun beurt weer bolstaan van de tips en tricks. Meer weten over interieurdesign? Lees dan de verschillende teksten die we met grote regelmaat publiceren.

Contactgegevens

Via info @ lilianshouse.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden