Lilians house

Nieuwe woning gekocht? Hier is waar je op moet letten!

Geplaatst op

Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe woning! Het kopen van een huis is een spannende ervaring en brengt veel geluk met zich mee. Toch is het even belangrijk om nog wel een aantal dingen na te lopen voordat je ervoor kiest om vol te gaan genieten. Je wilt er namelijk wel voor zorgen dat je nieuwe woning en je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarom geven we je enkele tips die je kunt toepassen om de veiligheid van je nieuwe woning een upgrade te geven.

Vervang het slot

Het is altijd goed om bij nieuwe aankopen de sloten te vervangen. Gewoon om uit te sluiten en er zeker van te zijn dat alleen jij weet wie de sleutels beheren. Nu je het slot toch gaat vervangen kun je net zo goed voor een goed slot kijken die helemaal bij de tijd is. Een simpel standaard slot is namelijk tegenwoordig niet meer genoeg om inbrekers tegen te houden. Schakel dan de Slotenmaker van Amsterdam in. Dit zijn specialisten op het gebied van sloten en kunnen jou het beste adviseren over de veiligheid die jij nodig hebt.

Slim licht

Nu je de nieuwe woning toch gaat voorzien van een nieuwe indeling, is het misschien een handig idee om ook je verlichting hierin mee te nemen. Ook voor de veiligheid van je huis kun je namelijk veel voordeel pakken van slim licht. Je kunt namelijk met slim licht de kleuren en felheid van de lamp instellen via je telefoon. Super luxe toch? Maar wat heeft dat met veiligheid te maken? Je kunt de lampen namelijk ook instellen met timers. Als je de timer instelt voordat je vertrekt, kun je ervoor blijven zorgen dat inbrekers denken dat je nog thuis bent. Dit zal de kans verkleinen dat er inbreuk wordt verricht bij jou thuis.

Slimme deurbel

Over slimme toestellen gesproken! Ken jij de slimme deurbel al? Dit is een deurbel met een ingebouwd camera systeem dat verbonden is met je telefoon. Deze slimme deurbel zorgt ervoor dat je telefoon een melding geeft als er iemand voor je deur staat of aanbelt. Tevens kun je ook de camerabeelden terug zien. Men is tegenwoordig erg bekend aan het raken met deze deurbel, en dieven uiteraard ook! Zodra ze deze deurbel zien zal het ze direct afschrikken. Met camerabeelden kun je immers gemakkelijk opgepakt worden.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een inspirerende site vol met blogs die op hun beurt weer bolstaan van de tips en tricks. Meer weten over interieurdesign? Lees dan de verschillende teksten die we met grote regelmaat publiceren.

Contactgegevens

Via info @ lilianshouse.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden