Lilians house

Voordelen van het inhuren van een glazenwasser

Geplaatst op

Zie jij als je door jouw ramen naar buiten kijkt vooral veel waas en vlekken? Dan wordt het tijd om de ramen eens goed schoon te maken. Maar waarom zou je daar zelf moeite en tijd in steken als je hiervoor ook een glazenwasser in kunt huren? Hieronder hebben we enkele voordelen voor je op een rij gezet.

 

De ramen worden streeploos gewassen

 

Ramen wassen lijkt eenvoudig – totdat je er aan begint. Al snel zie je meerdere strepen op jouw ramen verschijnen en begrijp je maar niet hoe je deze weg krijgt. Het scheelt dus een hoop gedoe en frustratie wanneer je een professionele glazenwasser inhuurt. Deze maakt jouw ramen efficiënt en streeploos schoon. 

 

Een glazenwasser heeft namelijk unieke hulpmiddelen waardoor de ramen schoner worden dan wanneer je het zelf zou doen. Hierdoor blijven de ramen ook nog eens langer schoon. Zo hebben glazenwassers speciale stelen en borstels en vaak ook een watertank en filtratie om jouw ramen schoon te maken met zo zuiver mogelijk water. 

 

Je bespaart tijd en energie

 

Wanneer je een glazenwasser inhuurt, hoef je niet zelf al jouw ramen te lappen en op ladders te klimmen. Je besteedt je tijd aan andere dingen, terwijl jouw ramen schoon worden. Sterker nog, je hoeft niet eens thuis te zijn als de glazenwasser komt. Die heeft namelijk al zijn benodigdheden in een busje, waaronder een watertank voor het water. 

 

Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het schoonmaken van de binnenkant van je ramen. Dit zit meestal niet bij het glazenwassen inbegrepen. Al kan je daar natuurlijk ook iemand voor inhuren als je dat wilt.

 

Mooiere lichtinval in jouw huis

 

De lichtinval is heel belangrijk voor hoe fris jouw huis oogt. Wanneer jouw ramen vies zijn en een donkere waas hebben, valt er ook minder licht door de ramen. Hierdoor ziet je woning er al snel somberder uit. Met schone, heldere ramen lijkt jouw huis weer lichter en ruimer. 

 

Langere levensduur voor de ramen en kozijnen

 

Een glazenwasser helpt niet alleen met het schoonmaken van de ramen; ze onderhouden ook de kozijnen. Hier kan namelijk ook veel vuil blijven zitten. De ramen zullen dan minder snel beschadigen en de kozijnen hoeven minder snel geschilderd of vervangen te worden. 

 

Het is een stuk veiliger

 

Het schoonmaken van de ramen op de benedenverdieping is vaak nog niet zo ingewikkeld. Maar voor hogere verdiepingen moet je toch de ladder op. Hierbij loop je altijd het risico dat je valt of een verwonding oploopt. Als je de ladder ook niet correct tegen het raam aanzet, vergroot je het risico op een gebroken venster. Door een professionele glazenwasser in te huren, bescherm je jezelf tegen deze veiligheidsrisico’s.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een inspirerende site vol met blogs die op hun beurt weer bolstaan van de tips en tricks. Meer weten over interieurdesign? Lees dan de verschillende teksten die we met grote regelmaat publiceren.

Contactgegevens

Via info @ lilianshouse.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden